ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

постійна комісія районної ради з питань промисловості, підприємництва та управління об’єктами спільної власності (Самушко В.К).

Дата:

07.12.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 15
Про надання згоди на виконання будівельних робіт

ПРОЕКТ                                                               
УКРАЇНА
Глибоцька районна рада
ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ  ОБЛАСТІ
вул. М.Грушевського, 2а, смт.Глибока, 60400, тел.2-42-95, тел. «факс» 2-42-99, 21418809@mail.gov.ua
  
XII СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ № ____________
 
«___» ___________ 2016 року                                           смт. Глибока
 
Про надання згоди на виконання будівельних робіт
 
Керуючись ст.ст. 43, 60 та п.10 розділу 5 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі листа Управління освіти Глибоцької райдержадміністрації від ______________ року №___, беручи до уваги невідкладність (сезонність) проведення будівельних робіт та крайню необхідність використання з цією метою бюджетних коштів, враховуючи рекомендації постійних комісій районної ради від ________________ року, районна рада
 
Вирішила:
 
1. Надати згоду управлінню освіти Глибоцької райдержадміністрації на виконання робіт з будівництва спортивного майданчика з штучним покриттям для Глибоцької ДЮСШ смт. Глибока по вул. Героїв Небесної Сотні (колишня Центральна), 73 Глибоцького району Чернівецької області.
2. Після завершення об’єкту будівництва управлінню освіти райдержадміністрації (Барарюк В.І.) забезпечити взяття на баланс вартості виконаних робіт у відповідності до вимог чинного законодавства України.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань промисловості, підприємництва та управління об’єктами спільної власності (Самушко В.К.), заступника голови райдержадміністрації Лопуляка І.К. та заступника голови районної ради Гуменного В.В.
 
 
 
Голова районної ради                                                                    П.В.Панчук