ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VI

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

6-12

Дата реєстрації:

00.00.0000

Проголосовано:

11.03.2016 12:13:06

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    31
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 6-12



УКРАЇНА



Глибоцька районна рада



ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ  ОБЛАСТІ



вул. М.Грушевського, 2а, смт.Глибока, 60400, тел.2-42-95, тел. «факс» 2-42-99, raionarada07@bigmir.net



  



VI СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ



РІШЕННЯ № ____________



 



«___»___________ 2016 року                                            смт. Глибока



 










Про передачу в позичку (безоплатне користування) окремого нерухомого майна спільної власності територіальних громад селища та сіл району




 



Керуючись главою 60 Цивільного Кодексу України, п. 20 ч. 1 ст. 43, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі листів Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України від 22.12.2015 року №207 та Глибоцької центральної районної комунальної лікарні від ________ року №____, враховуючи рекомендації постійних комісій районної ради від ______________  року, районна рада



 



Вирішила:



 



1. Передати в позичку (безоплатне користування) Чернівецькій обласній організації Товариства Червоного Хреста України окреме нерухоме майно - нежитлове приміщення (1 кімнату), що перебуває на балансі Глибоцької центральної районної комунальної лікарні загальною площею 20,6 кв.м., яке розташоване на першому поверсі терапевтичного корпусу лікарні за адресою: смт. Глибока, вул. Шевченка, 14 для розміщення та роботи працівників Глибоцької районної організації Товариства Червоного Хреста України на строк 2 роки 11 місяців з можливим подальшим продовженням.



2. Балансоутримувачу зазначеного майна - Глибоцькій центральній районній комунальній лікарні підготувати та укласти з Чернівецькою обласною організацією Товариства Червоного Хреста України договір безоплатної позички, надавши його на затвердження голові районної ради.



3. Керівництву Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України забезпечити збереження та ефективне використання вказаного в п.1 даного рішення приміщення.



4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань промисловості, підприємництва та управління об’єктами спільної власності (Самушко В.К.) та заступника голови районної ради Гуменного В.В.



 



 



Голова районної ради                                                                    П.В.Панчук