ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шородок С.Г – начальника фінансового управління Глибоцької районної державної адміністрації

Дата:

13.06.2018

ТЕКСТ РІШЕННЯ

ПОПРАВКИ ДО ПРОЄКТУ РІШЕННЯ
№ 3 Про затвердження розпоряджень голови РДА   

№ 1 від 02.08.18 16:23, автор:

                                                      Доповнення   рішення
                                                                            Про затвердження
                                                                            розпоряджень голови РДА 
                                      
1.Затвердити розпорядження  голови районної державної адміністрації:
- №  269  від 22.06. 2018 р. „Про  внесення  змін  до  районного  бюджету”
за рахунок субвенції з місцевого бюджету на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для сімей загиблих осіб, визначених абзацами 5-8 пункту 1 статті 10 Закону України `Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту, для осіб з інвалідністю І-ІІ групи, яка настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпечення її проведення,  визначених пунктами 11-14 частини другої статті 7 Закону України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, та які потребують поліпшення житлових умов за рахунок відповідної субвенції із державного бюджету  в сумі 797 550,59 грн.,  збільшити на цю суму видатки  управлінню праці та соціального захисту населення для забезпечення вищезгаданих видатків.
         За рахунок іншої субвенції із місцевого бюджету від Чагорської сільської  в сумі 182 568 грн. збільшити на цю суму видатки управлінню освіти на надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами для проведення поточного ремонту приміщення класу з улаштуванням відкритих шаф для збереження засобів навчання Чагорської ЗОШ І – ІІІ ступенів;
         - №  296  від  04.07.2018 р. „Про  внесення  змін  до  районного  бюджету”
за рахунок медичної субвенції з державного бюджетам місцевим бюджетам в сумі 3 371 300 грн. збільшити видатки районній державній адміністрації на надання  первинної  медичної допомоги населенню, що надається центрами первинної медичної (медико-санітарної) допомоги в сумі 450 000 грн., на надання первинної медичної допомоги населенню, що надається фельдшерськими, фельдшерсько-акушерськими пунктами в сумі 370 000 грн., на надання первинної медичної допомоги населенню, що надається амбулаторно-поліклінічними закладами (відділеннями) в сумі 2 551 300 грн.
         Зменшити розміру резервного фонду районного бюджету в сумі        40 000  грн. та збільшити видатки  управлінню освіти райдержадміністрації на Стерченську ЗОШ в сумі 4 000 грн. і надати іншу субвенцію Купській  сільській раді в сумі 20 300  грн., Опришенській сільській раді в сумі 7 200 грн., Кам’янській сільській раді в сумі  5500  грн., Турятській сільській раді в сумі     3  000 грн. для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації (шквалистого пориву вітру та сильного проливного дощу, що виникло 13 червня 2018 року).
         За рахунок іншої субвенції із місцевого бюджету від Коровійської сільської  в сумі 173 309  грн. установити профіцит загального фонду районного бюджету напрямком використання якого визначити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду). 
Установити дефіцит спеціального фонду районного бюджету в сумі            173 309 грн., джерелом покриття якого визначити надходження коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду).
         Збільшити видатки спеціального форду управлінню освіти для надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами на проведення капітального ремонту  підвального приміщення Коровійської ЗОШ  в сумі 173 309 грн.;
          - №  311  від  16.07. 18 р. „Про  внесення   змін  до   районного   бюджету”
за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій  в сумі 1 125 500 грн. надати відповідну субвенцію Старововчинецькій сільській раді в сумі 885 000 грн. для будівництва спортивного майданчика із штучним покриттям  та установити  профіцит загального фонду районного бюджету напрямком використання якого визначити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду) в сумі 340 000  грн. 
Установити дефіцит спеціального фонду районного бюджету в сумі            340 000 грн., джерелом покриття якого визначити надходження коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду).
         Збільшити видатки спеціального форду  районного бюджету управлінню освіти:
         - на капітальний ремонт музею с. Опришени в сумі 150 000 грн.;
         -  на  придбання камер відеоспостереження для потреб  шкіл Глибоцького району в сумі 190 000 грн.
         За рахунок іншої субвенції із місцевого бюджету від Тереблеченської сільської ради в сумі 27 565 грн. збільшити видатки районній державній  адміністрації для центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на виплату заробітної плати з нарахуваннями  фахівцям із соціальної роботи в сумі     14 000 грн., для надання первинної медичної допомоги населенню, що надається амбулаторно-поліклінічними закладами (відділеннями) на окремі заходи щодо реалізації державних програм в сумі 12 136 грн., управлінню праці та соціального захисту населення на надання пільг окремим категоріям громадян з оплати послуг зв`язку в сумі 1 429 грн.
         За рахунок субвенції з місцевого бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету в сумі 147 000 грн., одержаної від Глибоцької селищної ради  установити профіцит загального фонду районного бюджету напрямком використання якого визначити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду). 
Установити дефіцит спеціального фонду районного бюджету в сумі            147 000 грн., джерелом покриття якого визначити надходження коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду).
         Збільшити видатки спеціального фонду районного бюджету районній державній адміністрації для капітального ремонту будівлі центральної районної комунальної лікарня  в сумі 147 000 грн.