ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 3
Про затвердження розпоряджень голови РДА

                                                                                                 ПРОЕКТ
                                         УКРАЇНА                                        
Глибоцька районна рада
ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ  ОБЛАСТІ
вул. М.Грушевського, 2а, смт.Глибока, 60400, тел.2-42-95, тел. «факс» 2-42-99, 21418809@mail.gov.ua
 

 
                                  ХХV СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ
                                         РІШЕННЯ № ______
«_____»___________     2018 р
 
смт. Глибока

Про затвердження
розпоряджень голови РДА 
 
Керуючись частиною 2 статті 6, п.1 ст.25,  частинами  1 ст. 41 Закону України „Про місцеві державні адміністрації”, відповідно до п. 8 ст.23 Бюджетного кодексу України”, п.15 та п.16 рішення сесії районної ради          № 125-20/17 від 22.12.2017 року „Про районний бюджет на 2018 рік” та погодження постійної комісії районної ради з питань економіки, бюджету, фінансів, районна рада
ВИРІШИЛА:
         1.Затвердити розпорядження голови районної державної адміністрації:
          - № 344 від 06.08.2018 року „Про внесення змін до районного бюджету” зменшити видатки спеціального фонду управлінню освіти райдержадміністрації для надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами на придбання  обладнання і предметів довгострокового користування в сумі  1 506 113 грн. на закупівлю дидактичних матеріалів, сучасних меблів, комп’ютерного обладнання, відповідного мультимедійного контенту для початкових класів згідно з переліком затвердженим МОН.
Зменшити дефіцит спеціального фонду районного бюджету в сумі            1 506 113 грн., джерелом покриття якого визначити зменшення надходження коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду).
        Зменшити профіцит загального фонду районного бюджету в сумі              1  506 113 грн. напрямком використання якого визначити зменшення  передачі коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду) та збільшити на цю суму видатки управлінню освіти райдержадміністрації по загальному фонду  на  закупівлю дидактичних матеріалів та сучасних меблів  для початкових класів згідно з переліком затвердженим  МОН за рахунок субвенції з місцевого бюджету на здійснення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти „Нова українська школа”.
           2. Пункт 1 розпорядженні районної державної адміністрації  від 22.06.2018 року № 269  „Про внесення змін до районного бюджету” викласти у такій редакції:
           „За рахунок субвенції з місцевого бюджету на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для сімей загиблих осіб, визначених абзацами 5-8 пункту 1 статті 10 Закону України `Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту, для осіб з інвалідністю І-ІІ групи, яка настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпечення її проведення, визначених пунктами 11-14 частини другої статті 7 Закону України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, та які потребують поліпшення житлових умов за рахунок відповідної субвенції із державного бюджету в сумі 797 550,59 грн.          установити профіцит загального фонду районного бюджету в сумі    797 550,59 грн. напрямком використання якого визначити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду). 
Установити дефіцит спеціального фонду районного бюджету в сумі            797 550,59 грн., джерелом покриття якого визначити надходження коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду).
 Збільшити видатки спеціального фонду районного бюджету управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації на  грошову компенсація за належні для отримання жилі приміщення для сімей загиблих осіб, визначених абзацами 5-8 пункту 1 статті 10 Закону України `Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту, для осіб з інвалідністю І-ІІ групи по капітальних трансфертах населенню.
        - № 359 від 13.08.2018 року „Про  внесення  змін  до районного  бюджету” за рахунок субвенції з місцевого бюджету за рахунок залишку коштів освітньої субвенції, що утворився на початок бюджетного періоду установити профіцит загального фонду районного бюджету в сумі                 27 300 грн. напрямком використання якого визначити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду). 
Установити дефіцит спеціального фонду районного бюджету в сумі            27 300 грн., джерелом покриття якого визначити надходження коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду).
 Збільшити видатки спеціального фонду районного бюджету управлінню освіти райдержадміністрації для надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами на придбання  обладнання і предметів довгострокового користування в сумі  27 300 грн.    
          Фінансовому управлінню райдержадміністрації внести відповідні зміни до помісячного розпису видатків районного бюджету на 2018 рік та винести зазначене розпорядження на розгляд постійної комісії районної ради з питань економіки, бюджету, фінансів і залучення інвестицій.
           2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  районної ради з питань економіки, бюджету та фінансів.                
 
 
 

     Голова районної ради                                                              П.В.Панчук