ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

відділ культури і туризму райдержадміністрації

Дата:

30.03.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 21
Про надання дозволу на списання майна

ПРОЕКТ                                                                                                        

УКРАЇНА

Глибоцька районна рада

ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ  ОБЛАСТІ

вул. М.Грушевського, 2а, смт.Глибока, 60400, тел.2-42-95, тел. «факс» 2-42-99, raionarada07@bigmir.net

  

VII СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № _________

 

«___» ___________ 2016 року                                           смт. Глибока

 

Про надання дозволу на списання майна

 

Керуючись ст.ст. 43, 60 та п.10 розділу 5 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про порядок списання майна спільної власності територіальних громад селища та сіл Глибоцького району, затвердженого рішенням районної ради №12-16/13 від 22.02.2013 року, розглянувши звернення відділу культури і туризму райдержадміністрації від _____________2016 року №______, враховуючи рекомендації постійних комісій районної ради від _________________ районна рада

 

Вирішила:

1. Надати згоду відділу культури і туризму райдержадміністрації списати у встановленому поряду основні засоби Глибоцького районного комунального будинку творчості та дозвілля, що належить до установ спільної власності територіальних громад селища та сіл району, а саме:

- цифрову відеокамеру «PANASONIC» (інвентарний номер 10490336, 2006 року випуску, первісною (балансовою) вартістю 3149,0 грн. із 100% нарахованим зносом);

- мікшерський пульт «BEHRINGER» Мх 1804 (інвентарний номер 10490050, 2001 року випуску, первісною (балансовою) вартістю 3078,0 грн. із 100% нарахованим зносом).

2. Всі деталі, вузли і агрегати, які придатні для ремонту іншого обладнання, а також матеріали, отримані від ліквідації вказаного вище майна, оприбуткувати на відповідних субрахунках бухгалтерського обліку, а непридатні матеріали оприбуткувати, як вторинну сировину і здати установі, на яку покладено збір такої сировини.

З об’єктів основних засобів, які підлягають списанню, вилучити вузли, деталі, що містять дорогоцінні метали (в разі наявності таких) та, в подальшому, забезпечити їх здачу суб’єктам господарювання, які проводять діяльність із збирання та первинної обробки брухту і відходів дорогоцінних металів на підставі ліцензій, одержаних відповідно до вимог чинного законодавства.

3. Відділу культури і туризму райдержадміністрації забезпечити виконання цього рішення та надати відділу по управлінню об’єктами спільної власності територіальних громад селища та сіл району, з питань приватизації та захисту прав споживачів районної ради копії відповідних підтверджуючих документів.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань промисловості, підприємництва та управління об’єктами спільної власності (Самушко В.К.) та заступника голови районної ради Гуменного В.В.

 

Голова районної ради                                                                    П.В.Панчук