ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIV

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

3

Дата реєстрації:

13.06.2018

Проголосовано:

03.08.2018 11:25:43

Автор:

Шородок С.Г – начальника фінансового управління Глибоцької районної державної адміністрації

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 3

                                                                                                                                   ПРОЕКТ



УКРАЇНА

Глибоцька районна рада

ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ  ОБЛАСТІ

Вул. М.Грушевського, 2а, смт.Глибока, 60400, тел.2-42-95, тел. «факс» 2-42-99,

<21418809@mail.gov.ua>

  
XXIV СЕСІЯ   VII  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № ________

 









«____»__________ 2018 р. смт. Глибока

Про затвердження

розпоряджень голови РДА 

 

Керуючись частиною 2 статті 6, п.1 ст.25,  частинами  1 ст. 41 Закону України „Про місцеві державні адміністрації”, відповідно до п. 8 ст.23 Бюджетного кодексу України”, п.15 та п.16 рішення сесії районної ради          № 125-20/17 від 22.12.2017 року „Про районний бюджет на 2018 рік” та погодження постійної комісії районної ради з питань економіки, бюджету, фінансів, районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити розпорядження  голови районної державної адміністрації:


          - № 202 від 21.05.2018 року „Про внесення змін до районного бюджету”

           За рахунок субвенції з місцевого бюджету на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу  за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету зменшити видатки управлінню праці та соціального захисту населення в сумі 1 497 200 грн. по підпрограмі «Надання субсидій населенню для відшкодування витрат на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу».

Зменшити асигнування ЦРКЛ районної державної адміністрації по багатопрофільній стаціонарній медичній допомозі населенню на окремі заходи по реалізації державних програм в сумі 10 000 грн. та збільшити на цю суму асигнування на інші  програми та заходи у сфері охорони здоров’я на окремі заходи по реалізації державних програм;

        - № 243 від 07.06.2018 року „Про  внесення  змін  до районного  бюджету”                   

         За рахунок субвенції з місцевого бюджету на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти „Нова українська школа” за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету в сумі 1 970 497 грн. збільшити видатки  управлінню освіти для надання загальної середньої освіти  загальноосвітніми навчальними закладами в сумі 83 702 грн. на виплату відряджень по  підготовці  тренерів-педагогів, підвищення кваліфікації вчителів початкової школи, які навчатимуть учнів перших класів у 2018/19 і 2019/20 навчальних роках, асистентів вчителів закладів загальної середньої освіти з інклюзивним та інтегрованим навчанням, заступників директорів закладів загальної середньої освіти з навчально-виховної (навчальної, виховної) роботи у початкових класах, вчителів іноземних мов, які навчатимуть учнів перших класів у 2018/19 навчальному році, вчителів закладів загальної середньої освіти (класів), в яких діти навчаються мовами національних меншин.

         Установити профіцит загального фонду районного бюджету в сумі              1  886 795   грн. напрямком використання якого визначити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду). 

Установити дефіцит спеціального фонду районного бюджету в сумі            1 886 795   грн., джерелом покриття якого визначити надходження коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду).

          Збільшити видатки спеціального форду управлінню освіти для надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами на придбання  обладнання і предметів довгострокового користування в сумі     1 886 795 грн. на закупівлю дидактичних матеріалів, сучасних меблів, комп’ютерного обладнання, відповідного мультимедійного  контенту  для початкових класів згідно з переліком затвердженим МОН.

          За рахунок субвенція з місцевого бюджету за рахунок залишку освітньої субвенції на придбання підручників  з основ  християнської етики  (поточні видатки) в сумі 27 300 грн. збільшити на цю суму  видатки управлінню освіти для надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами  на придбання предметів, матеріалів, обладнання.

          За рахунок іншої субвенції із місцевого бюджету від Глибоцької селищної ради  в сумі 150 000  грн. збільшити на цю суму видатки районній державній адміністрації для центральної районної комунальної лікарні на окремі заходи по реалізації державних програм, в тому числі - 120 000 грн. для погашення заборгованості за водопостачання та водовідведення перед Глибоцьким ВУЖКГ та 30 000 грн. для оплати заборгованості за електроенергію.

          За рахунок іншої субвенції із місцевого бюджету від Коровійської  сільської ради в сумі 256 000  грн. установити на цю суму профіцит загального фонду районного бюджету  напрямком використання якого визначити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду). 

Установити дефіцит спеціального фонду районного бюджету в сумі            256 000 грн., джерелом покриття якого визначити надходження коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду).

          Збільшити видатки спеціального фонду районного бюджету районній державній адміністрації для будівництва інших об’єктів соціальної та виробничої інфраструктури на капітальні трансферти  в сумі 256 000 грн. на будівництво  шахтного колодязя та вигрібної ями для  Коровійської лікарської амбулаторії.

          Зменшити видатки районної державної адміністрації на фінансову підтримку дитячо-юнацьких спортивних шкіл фізкультурно-спортивних товариств в сумі 35 800 грн. та збільшити на цю суму видатки  на фінансову підтримку на утримання місцевих осередків (рад) всеукраїнських організацій фізкультурно-спортивної спрямованості.

          Зменшити   видатки управлінню освіти по методичному забезпеченню діяльності навчальних закладів на оплату комунальних послуг в сумі 8 770 грн. та установити на цю суму  профіцит загального фонду районного бюджету  напрямком використання якого визначити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду). 

Установити дефіцит спеціального фонду районного бюджету в сумі            8 770 грн., джерелом покриття якого визначити надходження коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду).

          Збільшити видатки спеціального форду районного бюджету управлінню освіти по методичному забезпеченню діяльності навчальних закладів на придбання обладнання і предметів довгострокового користування в сумі     8 770  грн.

          Зменшити видатки спеціального фонду районного бюджет  по  наданню  

загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами на придбання обладнання і предметів дострокового користування в сумі 200 000 та збільшити на цю суму видатки на забезпечення діяльності інших установ освіти на придбання обладнанні предметів довгострокового користування. 

         Зменшити асигнування управлінню праці та соціального захисту населення по підпрограмі „Надання допомоги при народженні дитини” в сумі 4 000 000  грн. та збільшити асигнування на цю ж суму по підпрограмі „Надання державної соціальної допомоги особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю, державної соціальної допомоги на догляд”.

          Фінансовому управлінню райдержадміністрації внести відповідні зміни до помісячного розпису видатків районного бюджету на 2018 рік та винести зазначене розпорядження на розгляд постійної комісії районної ради з питань економіки, бюджету, фінансів і залучення інвестицій.

           2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  районної ради з питань економіки, бюджету та фінансів.                

 

 

 

     Голова районної ради                                                              П.В.Панчук