ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVI

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

13

Дата реєстрації:

06.09.2018

Проголосовано:

07.12.2018 11:38:29

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 13



УКРАЇНА

                    Глибоцька районна рада            ПРОЕКТ

ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ  ОБЛАСТІ

вул. М. Грушевського, 2а, смт.Глибока, 60400, тел.2-42-95, тел. «факс» 2-42-99, 21418809@mail.gov.ua

  

 

XXVI СЕСІЯ VІI СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № _________

 



 «__» _______ 2018 року                                                              смт. Глибока











Про присвоєння звання

«Почесний громадянин Глибоччини»

Копачуку Віталію Петровичу

 

Керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до рішення районної ради № 50-10/12 від 23.03.2012 року «Про відзнаку районної ради «Почесний громадянин Глибоччини» (зі змінами), рішення районної ради № 135-20/17 від 22.12.2017 року  «Про затвердження положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Глибочинни», враховуючи погодження колегії районної ради, розглянувши протокол та висновок комісії з питань присвоєння звання «Почесний громадянин Глибоччини» від 05 вересня 2018 року, подання голови комісії з питань присвоєння звання «Почесний громадянин Глибоччини», за особисту мужність і відвагу,  героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі,  районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Присвоїти звання «Почесний громадянин Глибоччини»,  Копачуку Віталію Петровичу, кулеметнику підрозділу 128-а окремої гірсько-піхотної бригади Збройних Сил України, солдатові, учаснику бойових дій, посмертно.

2. Виконавчому апарату районної ради опублікувати рішення районної ради «Про присвоєння звання «Почесний громадянин Глибоччини» в районній газеті «Новий день» та на офіційному веб-сайті районної ради і забезпечити вручення нагородних атрибутів на заходах з нагоди Дня Святої Покрови Пресвятої Богородиці, що одночасно є Днем захисника України та Днем Українського козацтва.

3.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту, етики, законності, контролю за виконанням рішень ради, делегованих повноважень, гуманітарних та соціальних питань та заступника голови районної ради Гуменного В.В.

 

 

 

 Голова районної ради                                                                   П.Панчук